Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


Att anmäla till tävlingar

Anmälan till tävlingar görs normalt via klubben och man anmäler sig då i första hand till sin tränare som gör en gruppanmälan till kansliet (som i sin tur sammanställer och gör en kollektiv SAIK-anmälan till arrangören). Använder sig arrangören av ett webbformulär för anmälan är det i första hand tränaren som anmäler.

Har man anmält sig till en tävling förutsätter vi att man också deltar i de grenar man anmält sig till.

Ange namn (för- och efternamn), födelseår, klass, gren och eventuellt årsbästa vid anmälan.

Anmäl i god tid och respektera de datum din tränare satt. Vanligtvis vill vi på kansliet ha in anmälan minst två dagar innan sista anmälningsdagen, och tränaren därför ytterligare någon/några dagar tidigare.

I de undantagsfall då man som aktiv anmäler sig direkt med e-post till SAIK:s kansli är det viktigt att man anger vilken tävling det rör sig om i ämnesraden. Vid anmälan direkt till arrangören skickar man även cc (kopia) till This is a mailto link.

För att anmäla sig till tävlingar som deltagare från SAIK ska man vara medlem och betalat sin medlemsavgift.

Aktuella tävlingar

Kansliet skickar ut information om aktuella tävlingar till tränarna där vi bland annat skriver om hur vi vill att anmälan går till och sista dag för anmälan via kansliet. Tävlingar läggs även in i kalendern på hemsidan. 
Information om aktuella tävlingar hittar man också under fliken  Tävlingsprogram på GFIF:s hemsida.

Anmälningsavgifter

SAIK står för anmälningsavgifterna i tre grenar/tävlingsdag, dock max 4 grenar för en tvådagarstävling, för aktiva som tränar med någon av våra träningsgrupper och betalar aktivitetsavgift. Övriga starter fakturerar SAIK den aktive. Även extrakostnaden för efteranmälan faktureras. En sammanställning av start- och efteranmälningsavgifter att betala görs efter inomhus- respektive utomhussäsong.

Startavgifter är en av sektionens största kostnader med avgifter som brukar ligga på 60-90 kronor per grenstart. Vid större tävlingar kan det handla om upp till 200 starter för SAIK. Det är okej att anmäla sig till mer än tre grenar, men man får då betala startavgifterna själv för grenar utöver de tre SAIK står för. Vid uteblivna starter ska man snarast meddela sin tränare och även ange orsak.  

Inför en tävling

Gå gärna in på arrangörens hemsida när tiden för anmälan gått ut och kontrollera att du/ditt barn finns med på startlistorna. Meddela annars kansliet eller arrangören i god tid, så att vi hinner följa upp.

På arrangörens hemsida hittar man också PM och tidsprogram. Läs igenom!

På tävling

  • Normalt är det avprickning för löpgrenar minst en timme före start. Läs i PM och tidsprogram om vad som gäller och kom i god tid!
  • Hämta ut nummerlappen. Är tävlingen under två dagar används normalt samma nummerlapp även under dag 2, det vill säga den skall sparas och tas med.
  • Kom i tid för att hinna värma upp ordentligt.
Uppdaterad: 22 SEP 2016 11:17
Skribent: Sävedalens AIK

 

 Friidrottsskola

Påsklov 2018

 

Premiärloppet
7 april 2018

 

 Sävedalsspelen genomskinlig

2-3 juni 2018 

 

 Göteborgs Jubileumslopp

 

sävedalsloppet

 

Sävedalen Inomhus 

 

 Puff för vaccinerad klubb

 


..GV21K halfmarathon
.
springigbg
.


Vi stöder Sävedalens AIK
Allum logga
OrtopedifemmanssportICA
Logga Com 7
Logga C&S
.Positivum
 
Löp & Sko
.
.

 

 

Postadress:
Sävedalens AIK - Friidrott
Box 2020
43302 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra Sportcenter, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 031-268066
E-post: This is a mailto link