Hoppa till sidans innehåll

Egna Nyheter


 

Nu på lördag är det dags för 15:e Sävedalsloppet och tidningen Spring har därför skrivit en artikel om loppet. Läs vidare för att komma till artikeln.
 
Efteranmälan till Sävedalsloppet är öppen och du anmäler dig direkt via EQ Timings hemsida. Läs vidare för att komma till länken till anmälan.
 
Måndag 16 oktober är sista dagen för ordinarie anmälan till Sävedalsloppet. Därefter kan efteranmälan ske på nätet fram t.o.m. fredag 20 oktober kl. 12. Efteranmälan går också att göra tävlingsdagen den 21 oktober från kl. 9 op Vallhamra Sportcenter.
 
Mikael Ekvall, en av Sveriges bästa maratonlöpare startar i Sävedalsloppet.
 
Var med och fira sommarens duktiga SAIK-are nu på lördag 16 september.
 
För femte året i rad var det dags för Göteborgs Jubileumslopp denna andra lördag i september. Den blå milen som går längs älvstranden och över Älvsborgsbron och är ett samarbete mellan Sävedalens AIK, IF Kville och GKIK.
 

SM-tävlingar

(2017-09-08 12:33)
Årets skörd blev 16 medaljer på SM-tävlingar utomhus, USM i Falun, JSM i Gävle och Stora SM i Helsingborg och där kom Hanna Gille 6:a i tresteg på nytt pers och som är första gången en hoppare är topp-6 på Stora SM. Resultat se nedan
 
Lördagen 19/8 gick den andra och avslutande seriematchen i Götalandsserien div 3 friidrott av stapeln på Stenkullens IP.
 
Den 9:e september är det dags för den femte upplagan av Göteborgs Jubileumslopp, milloppet genom stan och över älven. Som medlem i SAIK har du och din familj möjlighet att springa till rabatterat pris.
 
I helgen har SAIKs 10-åringar varit på läger i danska Dybvad, tillsammans med föräldrar och de äldre aktiva Simon Lanngren och Maria Runneberger.
 
Andreas fenomenala 10 dagar!
 
Nu finns funktionärslistor klara på hemsidan.
 
Nu finns tidsprogram och PM för Sävedalsspelen 2017 att hämta på hemsidan
 

SM-guld till Malin Strand

(2017-05-23 16:22)
Äntligen var det dags för Malins Strand att ta sitt första SM-guld, då hon överraskande segrade i SM-klassen vid årets Göteborgsvarv.
 
SAIK behöver fler funktionärer till Göteborgsvarvet, lördag 20 maj. De funktioner till vilka vi behöver mer folk är flaggvakter och miljöstationen vid mål.
 

sävedalsloppet

21 oktober 2017

Till anmälan Sävedalsloppet 2017

 

Sävedalen Inomhus
4-5 november 2017

 

  Friidrottsskola

 

Premiärloppet

 

 Sävedalsspelen genomskinlig

 

 Göteborgs Jubileumslopp

 

 

 

 Puff för vaccinerad klubb

 


..GV21K halfmarathon
.
springigbg
.


Vi stöder Sävedalens AIK
Ortopedifemmanssport
ICA
Logga Com 7
Logga C&S
.Positivum
 
Löp & Sko
.
.

 

 

.

 

 

Postadress:
Sävedalens AIK - Friidrott
Box 2020
43302 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra Sportcenter, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 031-268066
E-post: This is a mailto link