Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Lördagen den 13 januari var det dags för årets första tävling för många, då distriktsmästerskapen för 13-17 åringar arrangerades i Friidrottens Hus. Fyra distriktsmästare från SAIK blev det och även för övriga flera fina prestationer.
 
Idag har alla fakturor för medlems- och aktivitetsavgifter skickats ut. Avgifterna ska vara betalade senast 31 januari.
 
Janne Slebic, tidigare tränare i SAIK, avled i slutet av förra året efter en längre tids sjukdom. Janne blev 65 år gammal.
 
Sportlovet 2018 arrangerar SAIK friidrottskola i Vallhamra Sportcenter för alla idrottsintresserade födda 2011 eller tidigare.
 

God Jul & Gott Nytt År

(2017-12-23 16:01)
Vi på friidrottens kansli vill önska God Jul & Gott Nytt År till alla medlemmar och tack för det gångna året. Kansliet kommer att vara stängt under helger och mellandagar, men tisdag 9:e januari är vi tillbaka igen, med ordinarie öppettider.
 
Ännu en sommar att summera med fina klubbrekord. Under flera år har vi varit bortskämda med en massa rekord. I år är inget undantag.
 
Vid årets sista kommunfullmäktige brukar Partille Kommun dela ut idrotts- och kulturstipendier och i år blev Per Skoog, tränare i Sävedalens AIK, en av stipendiaterna.
 

Terräng-EM i Slovakien

(2017-12-14 11:54)
Vid Terräng-EM som gick i Samorin, Slovakien i helgen, hade SAIK två löpare med i det svenska laget: Linn Söderholm och Sara Christiansson.
 
Söndagen 12 november var det dags för höstens andra ungdomsseriematch, som denna gång arrangerades av just SAIK, tillsammans med Utby.
 

Terräng SM 2017

(2017-11-02 17:29)
Årets terräng SM gick i Huddinge och det blev flera medaljer och bra placeringar med hem för SAIK.
 
Efter sin fantastiska säsong 2017 är Andreas Kramer i år nominerad till två priser vid årets friidrottsgala.
 
Den 19 maj 2018 är det dags för den 39:e upplagan av Sveriges bästa vårtecken – Göteborgsvarvet!
 
Nu på lördag är det dags för 15:e Sävedalsloppet och tidningen Spring har därför skrivit en artikel om loppet. Läs vidare för att komma till artikeln.
 
Efteranmälan till Sävedalsloppet är öppen och du anmäler dig direkt via EQ Timings hemsida. Läs vidare för att komma till länken till anmälan.
 
Måndag 16 oktober är sista dagen för ordinarie anmälan till Sävedalsloppet. Därefter kan efteranmälan ske på nätet fram t.o.m. fredag 20 oktober kl. 12. Efteranmälan går också att göra tävlingsdagen den 21 oktober från kl. 9 op Vallhamra Sportcenter.
 

 

 Friidrottsskola

Sportlov 2018

 

Premiärloppet

 

 Sävedalsspelen genomskinlig

2-3 juni 2018 

 

 Göteborgs Jubileumslopp

 

sävedalsloppet

 

Sävedalen Inomhus 

 

 Puff för vaccinerad klubb

 


..GV21K halfmarathon
.
springigbg
.


Vi stöder Sävedalens AIK
OrtopedifemmanssportICA
Logga Com 7
Logga C&S
.Positivum
 
Löp & Sko
.Allum logga
.

 

 

Postadress:
Sävedalens AIK - Friidrott
Box 2020
43302 Sävedalen

Besöksadress:
Vallhamra Sportcenter, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: 031-268066
E-post: This is a mailto link